ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣΣτην Ελλάδα του 2013 που οι Πολιτικοί της Ταγοί κόπτονται για τα δικαιώματα κάθε αυτοαποκαλούμενης μειονότητας σε βαθμό τέτοιο που ο Έλλην τελικώς να βιώνει μειονοτικές στάσεις και πολιτικές.
Στην Ελλάδα των κυρίων Τ. Κουράκη (βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου για Θέματα Παιδείας, γνωστός για την υπερηφάνεια που νιώθει όταν συλλαμβάνουν τα παιδιά του με Μολότοφ) και του τουρκόφρονα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ) που καταθέτουν ερωτήσεις στην βουλή για το δράμα της μείωσης των μειονοτικών σχολείων στην Ξάνθη και την Ροδόπη λόγω έλλειψης μαθητών.

Στην Ελλάδα της χαμένης δωρεάν παιδείας της συνεχούς μείωσης του επιπέδου μάθησης και της επιστροφής στον εκπαιδευτικό μεσαίωνα.
Ε σε αυτήν την Ελλάδα οι Μειοδότες Σαμαράς και Βενιζέλος καθώς και η Ροζ Αντιπολίτευση, σε μια περίοδο που πρέπει να δώσουν και την τελευταία ικμάδα τους για να παραμείνει σε υψηλό Εκπαιδευτικό Επίπεδο η Νεολαία της Χώρας, αλλά και όλων των Ελληνόπουλων της Διασποράς, αυτοί με εγκληματική αδιαφορία υποθηκεύουν το Μέλλον της πατρίδας μας που είναι η κάθε νέα και νέος, τα παιδιά μας.
Και επειδή ακόμη και στην παιδεία η Ελληνική Κυβέρνηση, πρωτεύοντα προσοχή πρέπει να δίνει στην ομογένεια για λόγους Εθνικού Συμφέροντος, θεωρώ προμελετημένο έγκλημα (ενταγμένο σε ένα γενικότερο σχέδιο εξαφάνισης κάθε τι Ελληνικού) την διακοπή της όποιας Οικονομικής Βοήθειας, καθώς και της αποστολής δασκάλων – καθηγητών να διδάξουν στα Ελληνικά Σχολεία της Γερμανίας και συγκεκριμένα στο Γερμανικό κρατίδιο της Βάδης – Βυρτεμβέργης με την πολυπληθέστερη παρουσία Ελλήνων.
Αποτέλεσμα τα σχολεία που δίδασκαν Ελληνικά από 170 να έχουν γίνει μόλις 14. Το Σίγουρο είναι ότι αυτό δεν ευχαριστεί την συγκυβέρνηση αφού δεν έχουν γίνει ακόμη 0.
Καλώ την μοναδική Ελληνική Πατριωτική Φωνή της Βουλής τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο να προβεί στην απαραίτητη κοινοβουλευτική δράση, μπας και πετύχει την Ευαισθητοποίηση των Ελληνοφάγων Σαμαρά, Βενιζέλου και Αρβανιτόπουλου.

Χειρώνιος Λαβή

Πηγή: xeironioslavi.blogspot.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :