ΕΧΘΕΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ;Ούτε μια εβδομάδα δεν πέρασε από την εξέγερση των λαθρομεταναστών, τους τραυματισμούς αστυνομικών και τις τεράστιες καταστροφές που διέπραξαν στις εγκαταστάσεις όπου εκρατούντο στην Αμυγδαλέζα και ένα δεύτερο επεισόδιο έλαβε χώρα στο Καρλοβάσιο της Σάμου.Στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν και συνέλαβαν γύρω στους σαράντα αλλοδαπούς διαφορετικών εθνοτήτων, οι οποίοι στερούντο ταξιδιωτικών εγγράφων.


Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, όπου κατά την παραμονή τους εξεγέρθηκαν, κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα. Με την βοήθεια στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που έσπευσαν προς επικουρία των συναδέλφων τους οι αλλοδαποί εγκλωβίστηκαν και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου όπου και κρατούνται.
Όπως ανέφερε αξιωματικός του Λιμενικού, η κίνηση αυτή εις βάρος ανδρών του Λιμενικού Σώματος, είναι πρωτοφανής και παρόμοια της δεν έχει σημειωθεί στο παρελθόν.
Εν τέλει λοιπόν διαπιστώνουμε ότι οι “καημένοι” και “ανήμποροι” λαθρομετανάστες, οι “καραβοτσακισμένοι” και “εξαθλιωμένοι”, οι οποίοι έφθασαν στην Πατρίδα μας κυνηγώντας το “όνειρο” τους και αναζητώντας μια “καλλίτερη ζωή”, ούτε αδύναμοι είναι, ούτε αναξιοπαθούντες, ούτε άξιοι προς οίκτο, ούτε όλα αυτά που προπαγανδίζουν υπέρ τους οι δωσίλογοι της αριστεράς και οι ανθέλληνες των διαφόρων δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων υποδοχής και στήριξης λαθρομεταναστών.
Κάνοντας μια αναδρομή στον “Ζητιάνο” του Καρκαβίτσα θα αναφέρουμε ότι ο κύριος ήρωας του έργου, ο Τζιριτόκωστας, ενώ ήταν ένας εύρωστος και ρωμαλέος άνδρας προκειμένου να ασκεί επαιτεία, κυκλοφορούσε ρακένδυτος, σκυφτός με στρεβλωμένο το σώμα, δίνοντας σε όλους την εντύπωση ότι ήταν γέρος, ανάπηρος και σακατεμένος.
Ομοίως και οι “καημένοι” λαθρομετανάστες με ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους την μόνιμη έκφραση θλίψης και απελπισίας, προκαλούν τον οίκτο και την συμπόνοια των αφελών, ενώ το μίσος και η αγριότητα που είναι ίδιον του χαρακτήρα και των υπανάπτυκτων κοινωνιών από τις οποίες προέρχονται, βράζει κρυμμένο μέσα τους.
Μίσος για την κοινωνία που άφησαν πίσω τους, μίσος για την κοινωνία που ήρθαν, μίσος για αυτούς που θα προστρέξουν προς βοήθεια τους και θα τους συνδράμουν με τροφή, ένδυση και ψυχική συμπόνια. Απλά κρατούν καλά φυλαγμένα μέσα τους τα κτηνώδη ένστικτα και τον φανατισμό τους προς κάθε τι διαφορετικό και ανώτερο από αυτούς, για να τα εκδηλώσουν, όταν πλέον βρεθούν ελεύθεροι και μέσα από την ανωνυμία του πλήθους
Αλλά κάποιες φορές όταν βρεθούν πολλοί μαζί, ενθαρρυμένοι που αποτελούν την πλειοψηφία παύουν να παραμένουν παθητικοί και να προσποιούνται τους αδύναμους κατατρεγμένους και εξεγείρονται εκδηλώνοντας τα άγρια ένστικτά τους. Όπως συνέβη στην Αμυγδαλέζα την προηγούμενη εβδομάδα, όπως συνέβη στο Καρλοβάσιο αυτή την εβδομάδα, όπως θα συμβεί ποιος ξέρει που, την επόμενη εβδομάδα.
Αλλά θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά με τον φόβο να γίνουμε κοινότυποι. Γιατί να μην εξεγερθούν; Γιατί να μην επιτεθούν εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων και των ανδρών του Λιμενικού; Αφού την επόμενη μέρα το δωσίλογο και ρατσιστικό, εναντίον των Ελλήνων, κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ, θα βομβαρδίζει στην κυριολεξία με ερωτήσεις, παρεμβάσεις, καταγγελίες και απειλές το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας και κάθε υπεύθυνο σχετικά με το κάτω από ποιες συνθήκες κρατούνται οι λαθρομετανάστες, πως σιτίζονται, πως τους συμπεριφέρονται τα στελέχη του Λιμενικού και εάν τους στρέφουν την δεξιά, όταν αυτοί τους ραπίζουν την αριστερά. Τέλος θα απαιτήσουν ιδανικές συνθήκες κράτησης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με ποιοτική σίτιση, με κλιματισμό, ….. τώρα ικανοποίηση των βιολογικών τους αναγκών ακόμη δεν το απαίτησαν, αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
Γιατί λοιπόν οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες να μην εξεγείρονται αφού πολύ καλά γνωρίζουν, ότι ένα ρουθούνι από αυτούς να ανοίξει θα γκρεμίσει το σύμπαν, αφού γνωρίζουν ότι στην σύγχρονη Ελλάδα, η προδοσία και ο ρατσισμός των αριστερών ενάντια στο ίδιο τους το Έθνος, τον Λαό και την Θρησκεία, είναι βασικές παράμετροι της ιδεολογικής θεώρησης, καθώς και της πολιτικής πρακτικής τους.
Αυτό λοιπόν που συνέβη στην Αμυγδαλέζα, με συνέχεια το Καρλοβάσιο της Σάμου, είναι μόνον η αρχή. Πολύ σύντομα οι λαθρομετανάστες με την ανοχή και την μαλθακότητα που δείχνει η αστική δημοκρατία, αφού δεν προβλέπεται, ή δεν θεσπίζεται για τις εγκληματικές πράξεις τους, παραδειγματική τιμωρία και κάτω από την καθοδήγηση και την παρότρυνση της δωσίλογης αριστεράς θα υιοθετήσουν ως κύρια και προσφιλή πρακτική τους την εξέγερση και την αντίδραση απέναντι σε κάθε νόμιμη μορφή εξουσίας. Πολύ σύντομα τα στρατόπεδα και οι εστίες υποδοχής λαθρομεταναστών θα αποτελέσουν πυριτιδαποθήκες έτοιμες να εκραγούν ανατινάζοντας μαζί τους και την τοπική κοινωνία.

Πρέπει άμεσα λοιπόν να δοθεί ένα τέλος.

Επιτέλους οι ανθρωπιστές και διεθνιστές ιδεολόγοι, αντί να απαιτούν από την Πολιτεία, αδιαφορώντας προκλητικά για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του Ελληνικού Λαού, καλλίτερη στέγαση, διαμονή και σίτιση για τους λαθρομετανάστες, ας πάρουν κονδύλια από τις κομματικές και βουλευτικές τους επιδοτήσεις και ας δημιουργήσουν αυτές τις εγκαταστάσεις, όπως επίσης ας ορίσουν συντρόφους και συντρόφισσες, ως εθελοντές και εθελόντριες να υποδέχονται και να περιθάλπουν τους καημένους και καραβοτσακισμένουςτριτοκοσμικούς. Και να δούμε τι θα γίνει. Τι να δούμε δηλαδή, ήδη ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτό που συνέβη στην Σουηδία προ δυο μηνών με τον ομαδικό βιασμό επί 8 ώρες από 11 αλλοδαπά κτήνη, μιας διαχειρίστριας που εργάζονταν σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών και αιτητών πολιτικού ασύλου.

Αν τολμάτε αγαπητοί διεθνιστές λαθρολάγνοι κάντε το!

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, καλούμε τον Ελληνικό Λαό να διατρανώσει τον Λόγο μας και να στηρίξει τον Αγώνα μας ενάντια στην αυξανόμενη λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης που τείνει να στραγγαλίσει την Πατρίδα μας, όπως επίσης να καταγγείλει μαζί μας την αδιαφορία και την ανικανότητα της κυβέρνησης της αστικής δημοκρατίας προκειμένου να δώσει άμεσες και ριζικές λύσεις, όπως και την ανθελληνική και ρατσιστική εις βάρος όλων μας , συμπεριφορά και προπαγάνδα της δωσίλογης αριστεράς.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :