Αμετανόητοι οι ΚΚέδες καυχιούνται για τα εγκλήματά τουςΕίναι σίγουρο πως οι μπολσεβίκοι διαθέτουν απύθμενο θράσος και ταλέντο στην ψευδολογία. Γι’ αυτό αποτέλεσαν έως τώρα ένα πολύτιμο γρανάζι του συστήματος, που μόλις εσχάτως αντικαταστάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο θράσος τους να επιτίθενται παντοιοτρόπως εναντίον των Ελλήνων, βέβαια έχουν αρωγό και συνεργάτη το καθεστώς που ανέχεται τις προκλήσεις τους.
Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του εν Ελλάδι κομμουνισμού είναι το παιδομάζωμα.
Το τέλος του συμμοριτισμού, γράφτηκε με ανεξίτηλο μελάνι, τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου 1949, στον Γράμμο και στο Βίτσι, με την μεγάλη νίκη του Εθνικού Στρατού. Οι ηττημένοι συμμορίτες, κατέφυγαν στις διάφορες χώρες του παραπετάσματος. Προηγουμένως, όμως, είχαν εκτελέσει το τελευταίο τους αποτρόπαιο έγκλημα κατά της Ελληνικής Φυλής. Κατά τις επιδρομές τους σε πόλεις και χωριά, άρπαζαν –κατά το παράδειγμα των Τούρκων- τα ανήλικα παιδιά, και τα οδηγούσαν στο παραπέτασμα, ώστε με την κατάλληλη εκπαίδευση να τους κάνουν γενιτσάρους και να τους στρέψουν κατά της πατρίδος στον επόμενο «γύρο» που ετοίμαζαν. Υπολογίζεται ότι απήχθησαν 28.000 παιδιά! Ήταν το περιβόητο «παιδομάζωμα», το πιο φρικτό κακούργημα κατά του ελληνικού μέλλοντος.
Το θράσος των κομμουνιστών έγκειται στο ότι αφότου δεν μπορούσαν πλέον να αποκρύψουν αυτό το έγκλημά, άρχισαν να κομπάζουν για αυτό, λέγοντας ότι «σώσανε» τα παιδιά, που οδηγήσανε στην ΕΣΣΔ, όπου μαρτύρησαν χιλιάδες Ελλήνων. Αυτή τη στάση τους την τηρούν ακόμα και σήμερα εν έτει 2013, γεγονός που δείχνει την αναλγησία τους και τον μισελληνισμό τους. Διαβάζουμε λοιπόν ότι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση περί του παιδομαζώματος για να διατρανωθεί η άποψη του ΚΚΕ ότι «σώσανε» τα παιδιά και τα στείλανε στην «φιλόξενη αγκαλιά» των κομμουνιστικών κρατών.
Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι από τα 28000 παιδιά που απήγαγε υπό την απειλή των όπλων και παρά την θέληση των γονέων τους, το ΚΚΕ, επέστρεψαν ελάχιστα πίσω στην Πατρίδα, ενώ τα περισσότερα χάθηκαν μέσα στην σταλινική θηριωδία.Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :