Στουρνάρας: “Μην αγγίζετε το μαύρο χρήμα” - Από τις 10.000 off-shore ελέγχθηκαν μόνο 41!Πιστός στην πολιτική των διεθνών τοκογλύφων και της κάλυψης όλων των αρπακτικών του δημοσίου, των φοροφυγάδων και μεγάλου κεφαλαίου παραμένει ο πρώην Κνίτης, νυν υποτακτικός του μνημονίου Γιάννης Στουρνάρας. Ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης δήλωσε στο "Πρώτο Θέμα" για τους ελέγχους στις off shore, τις οάσεις δηλαδή του μαύρου χρήματος: " Έχουν εντοπιστεί 10.000 offshore από τις οποίες έχουν ελεγχθεί μόνο 41 και έχουν αποδώσει έσοδα 13 εκατ. ευρώ. Αν οι 41 δίνουν 13 εκατομμύρια, φανταστείτε οι 10.000 τι έσοδα μπορούν να φέρουν".

Απροκάλυπτα, με κυνισμό και δίχως ίχνος ντροπής ο κ. Στουρνάρας παραδέχτηκε την πλήρη κυβερνητική ανικανότητα και των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα, προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου παραδοχή πως το διεφθαρμένο σύστημα κυνηγά τους μικροκαταθέτες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους μικροεμπόρους, αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγαλοκαρχαρίες και το μαύρο χρήμα. Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί η δήλωση ότι έχουν εντοπιστεί 10.000 off-shore και έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι στο 0,041% από αυτές. Το νούμερο είναι ενδεικτικό του success story του κ. Σαμαρά... Το απόλυτο μηδενικό!
Απέναντι στα αρπακτικά του Μνημονίου η Χρυσή Αυγή παραμένει αμετακίνητη από τις πάγιες θέσεις τις: Όσοι παρανομούν έναντι του δημοσίου και του ελληνικού λαού, θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη και οι περιουσίες του θα δημευθούν
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :