ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣΤην… απογοήτευσή του εξέφρασε το καθεστωτικό «Βήμα» όχι μόνο γιατί η κοινωνική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής έγινε –παρά τις απαγορεύσεις- αλλά και γιατί η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια. Και παρ’ ότι δεν ζητήθηκε κομματική –παρά μόνο ελληνική- ταυτότητα από τους απόρους, ανέργους, πολυτέκνους και λοιπούς συμπατριώτες μας που έχουν ανάγκη, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ηλίθιοι να στηρίζουν αυτούς που τους έφεραν στην κατάσταση να μην μπορούν να θρέψουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Ιδού η… κλάψα του «Βήματος» – πιάστε… μαντήλια:


«Το φασιστικό πρόσωπο που αποκάλυψε και η προσβολή στους αγώνες και στην ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού δυστυχώς δεν συνάντησε την κατακραυγή όλων των πολιτών. Αντιθέτως εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης στην οδό Δηλιγιάννη 50, για να παραλάβουν τρόφιμα και ρούχα «μόνο για Έλληνες», με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας τους και παρέμειναν όταν ο αρχηγός του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος βγήκε στο μπαλκόνι και μετέτρεψε τη συγκέντρωση σε πολιτική εκδήλωση μίσους.
Ο κόσμος που ήταν κάτω από το μπαλκόνι, μαζί με στελέχη της Χρυσής Αυγής, είτε συμμετείχε με γιουχαΐσματα και συνθήματα στις επιθέσεις Μιχαλολιάκου στον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά, στον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια και στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη, είτε απλώς αδιαφορούσε. Η διανομή των αγαθών άλλωστε πραγματοποιήθηκε παρά την απαγόρευση του συσσιτείου το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί να γίνει στην πλατεία Αττικής με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.
Η εικόνα του έξαλλου αρχηγού ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, ο οποίος κατήγγειλε την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας ως επέτειο αποκατάστασης «της κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων, της προδοσίας», καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο που έμενε στο δρόμο παρά το λιοπύρι και την υψηλή θερμοκρασία έφερνε στο μυαλό ανατριχιαστικές μνήμες από τις εύθραυστες δημοκρατίες του μεσοπολέμου.
Γιατί τι θα ήταν η πρόκληση της Χρυσής Αυγής χωρίς τον κόσμο που ανταποκρίθηκε σε αυτή; Τι αντίκτυπο θα είχε η κατηγορία εναντίον του πρωθυπουργού ότι είναι «προδότης της παράταξης του» χωρίς το σύνθημα «αλήτη, προδότη, Σαμαρά» που εκσφενδόνισε με ευκολία κατά του εκλεγμένου προέδρου της κυβέρνησης το συγκεντρωμένο πλήθος. Ακόμα και αν αυτοί που το φώναξαν ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, οι διπλανοί τους συνέχιζαν να παίρνουν ανενόχλητοι τα τρόφιμα και σίγουρα αρκετοί θα υπέκυψαν στον πειρασμό για προσθέσουν και το δικό τους «ουουουουουου…» που κάλυψε τη φωνή του Μιχαλολιάκου όταν «κατήγγειλε» ότι τους απαγόρευσαν να μοιράσουν τρόφιμα σε Έλληνες και όχι σε μαύρους και Πακιστανούς».

(ΥΓ) 1: Περαστικά τους!

(ΥΓ) 2: Κι ακόμα δεν έχετε δει τίποτα, παπαγαλάκια του συστήματος. Τα χειρότερα για σας και τ’ αφεντικά σας έρχονται!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :