Η αριστερά συνεχίζει το αντεθνικό της έργο, ακάθεκτηΧωρίς ίχνος σεβασμού ο Σύριζα αναγνώρισε το ψευδοκράτος, δίνοντας με αυτή την κίνηση ένα πολύ σημαντικό διπλωματικό και όχι μόνο χαρτί στις κατοχικές δυνάμεις και στην Τουρκία! Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα της επίσημης κομματικής εφημερίδας του Σύριζα, ΑΥΓΗ, έκανε αναφορά σε Τουρκοκυπριακή Κυβέρνηση, χωρίς ούτε καν εισαγωγικά! 

Μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα πάρα πέρα μια άλλη αριστερή ιστοσελίδα, το λέει και το όνομα - left.gr, αναδημοσίευσε την είδηση!


Ενημερωτικά για κάποιους προκλητικά ανίδεους και τρομερά επικίνδυνους, η τουρκοκυπριακή κυβέρνηση όπως αναφέρατε είναι το ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ και είναι το παράνομο έκτρωμα που δημιούργησαν οι κατοχικές δυνάμεις στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, το οποίο τελεί υπό τουρκική κατοχή από το 1974. «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» ή αλλιώς ως Τουρκοκυπριακή κυβέρνηση, αναγνωρίζεται μόνο από την Τουρκία. Πλέον όμως βρήκαν ακόμη ένα σύμμαχο, τον Σύριζα! Τους Αριστερούς με χορηγό την EUROBANK. Μετά τις πορείες συμπαράστασης που έκαναν στην Θεσσαλονίκη για συμπαράσταση προς τους Τούρκους, την ίδια στιγμή που αν γινόταν κάτι αντίστοιχο για την Κύπρο θα βαφτιζόταν αμέσως «φασιστικό», τώρα αναγνωρίζουν και το κατεχόμενο μόρφωμα, που θέλει να λέγεται κράτος.Άλλωστε η ιστορία της αριστεράς είναι πασίγνωστη με της αντεθνική στάση που τήρησε από τα γεννοφάσκια του ΚΚΕ, τόσο και οι ομοϊδεάτες τους στην Κύπρο, το ΑΚΕΛ και τις στάσεις που τήρησαν σε διάφορες σημαντικές ιστορικές στιγμές για την πατρίδα. Έτσι και ο Σύριζα σήμερα ακολουθεί την ίδια τακτική.
Σύντροφοι, μπορεί να μας κατηγορείτε για τις μαύρες μπλούζες μας, όμως ρίξτε μια ματιά στις κατάμαυρες σελίδες της δικής σας ιστορίας!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :