ΤΟ ΚΚΕ, Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.Την εντολή για το κλείσιμο για την ΕΡΤ και το e-mail με το οποίο απειλούνται οι ιδιωτικοί σταθμοί που αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ, κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του σφυροδρέπανου ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.
Ο κουκουές είπε ότι «είναι επικίνδυνη η αντίληψη που θέλει να καλλιεργήσει η κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο ή να αποτελέσουν παράγοντα που θα απομειώσει τη δημόσια περιουσία». «Ουσία αυτής της δήλωσης είναι να χτυπηθεί το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων και το κλίμα αλληλεγγύης» πρόσθεσε και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Απαιτούμε να πάρετε πίσω αυτή την κατάπτυστη εντολή και το e-mail. Ο 902 θα συνεχίζει παρά τις απειλές να εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξη των εργαζομένων της ΕΡΤ».

Τη «στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ» θα την εκφράζει το ΚΚΕ και ο τηλεοπτικός του σταθμός, 902. Τη στήριξη και την αλληλεγγύη προς δικούς του εργαζομένους, του 902, του Ριζοσπάστη κ.τ.λ., που απλήρωτοι επί μήνες πετιούνται κάποια στιγμή στο δρόμο και μάλιστα χωρίς αποζημίωση, ποιος άραγε θα την εκφράσει σύντροφοι;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :