Ούτε οι δημοσκοπήσεις του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κρύψουν την άνοδο της Χρυσής ΑυγήςΑκόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αυτό είναι το συμπέρασμα που αβίαστα βγαίνει από την νέα δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του κομματικού ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο».

Δεδομένης της πάγιας τακτικής που τείνει να γίνει «παράδοση», ότι ο εντολέας της εκάτοστε δημοσκόπησης επηρεάζει ευθέως τα αποτελέσματα αυτής, μπορούμε να υποψιαστούμε ποια ήταν τα πραγματικά δεδομένα.
Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 13%, διπλασιάζοντας τα ποσοστά της από τις εκλογές του Ιουνίου, κερδίζοντας 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την εφημερίδα «Η Ελλάδα Αύριο» και μειώνοντας την απόσταση από τις δύο όψεις του ίδιου αντεθνικού νομίσματος, την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην δημοσκόπηση φαίνεται ότι τα δύο πρώτα κόμματα καταρρέουν χάνοντας αμφότερα από 1,5%, δείγμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει πολύ γρηγορότερα, αφού χάνει 1,5% σε δημοσκόπηση που χρηματοδότησε.Αξίζει να τονιστούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης δημοσκόπησης, στην οποία οι ερωτώμενοι θεωρούν πως η Χρυσή Αυγή είναι το πρώτο κόμμα, μαζί με τον Σύριζα, για την αντιμετώπιση της διαφθοράς.Με γνώμονα το μίσος της συγκεκριμένης φυλλάδας εναντίον της Χρυσής Αυγής μπορούμε να συμπεράνουμε εύκολα ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερα ποσοστά, γεγονός που δικαιολογεί τον πανικό που έχει πιάσει όλους τους κομματικούς φορείς και σφραγίδες της αμαρτωλής μεταπολίτευσης, οι οποίοι ρίχνουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης σε επίπεδο γελοιότητας.
Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oute-oi-dhmoskophseis-tou-suriza-den-mporoun-na-krupsoun-thn-anodo-ths-chru#.UXqt-KJA0fU#ixzz2RaXhWC3U
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :