Πάγκαλος: Στη Βουλή έχουν μαζευτεί πολλοί αλήτες! Συμφωνούμε απόλυτα! Και αξεπέραστος αρχηγός τους εσύ!


Μύδρους κατά βουλευτών και δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έκανε λόγο για «αλήτες μέσα στη Βουλή»! «Στη Βουλή έχουν μαζευτεί αλήτες, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι. Τόσα χρόνια τα άλλα επαγγέλματα δεν τα έχουνε βάλει με τους βουλευτές.
Οι δημοσιογράφοι, ο ρόλος τους είναι να βρίζουν τους πολιτικούς και ξαφνικά βλέπουνε Βουλή και μπουκάρουν μέσα. Έχω εξαγριωθεί, δεν ξέρουν να μιλήσουν. Τα χειρότερα ελληνικά της Βουλής τα μιλάνε οι δημοσιογράφοι. Αυτοί γράφανε τόσον καιρό; Αλλά πού να μιλήσουν οι διορθωτές» τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Από τα βέλη του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε το κόμμα του κ. Λοβέρδου. «Όταν φτάσουμε στις εκλογές, ο καθένας μπορεί να κάνει κόμμα» δήλωσε, για να προσθέσει αστειευόμενος πως το κόμμα του πρώην υπουργού «θα μπορούσε να το δει κανείς σαν παγωτό».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι υπέρ της στήριξης της κυβέρνησης όλη την τετραετία. «Είναι κάτι που το λέω εδώ και μήνες και στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είμαι υπέρ της στήριξης της κυβέρνησης Σαμαρά, μέχρι να ολοκληρωθεί η τετραετία και η πλήρης εφαρμογή του προγράμματός της. Γι αυτό θέλω τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Σαμαρά, να είναι συμπαγή».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :