ΌΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ...ΡΑΤΣΙΣΜΟ.


Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΠΛΗΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ.
Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ: «ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ Η ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ»‼!

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αθηναίων:

Οι δημοτικές παρατάξεις «Δικαίωμα στην Πόλη», «Αθήνα, πόλη της Ζωής μας», «Λαϊκή Συσπείρωση», «Ανοιχτή Πόλη», «Επιμένουμε Αθήνα» και «ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Γειτονιές της Αθήνας» ενέκριναν το ακόλουθο ψήφισμα:

Η σημερινή παγκόσμια μέρα κατά των φυλετικών διακρίσεων οφείλει να βρει όλους τους πολίτες ενωμένους όσο ποτέ, κατά της μισαλλοδοξίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του φασισμού. Με όλες μας τις δυνάμεις και με συνεχείς πρωτοβουλίες επιδιώκουμε, η Αθήνα να αναδειχθεί σε πόλη ανεκτικότητας στη θρησκευτική λατρεία, το χρώμα και την άποψη, καθώς και σε χώρο ειρηνικής συνύπαρξης, έμπνευσης, δημιουργίας και ανάπτυξης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας υπογραμμίζει την προσήλωσή του στο σεβασμό της διαφορετικότητας, στην καταδίκη της ρατσιστικής βίας, καθώς και στο συνεχή διάλογο με τις κοινότητες των μεταναστών που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :