Μήνυμα κυβέρνησης σε λάθρο με δίωξη σε διοικητή νοσοκομείου: Παρανομείτε ελεύθερα!

Υπέρ της παράνομης εργασίας ξένων αλλοδαπών νοσοκόμων τάχθηκε το υπουργείο Υγείας καθώς απολύθηκε η η διοικητής του νοσοκομείου Τρίπολης, Έλενα Σιουρούνη, με προσωπική εντολή του υπουργού Υγείας Α.Λυκουρέντζου, μόλις προχώρησε σε δηλώσεις κατά της παράνομης εργασίας.
Και βέβαια ... τόλμησε να συναντηθεί με εκπροσώπους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι είχαν αναπτύξει πολιτική δραστηριότητα κατά της παράνομης εργασίας αλλοδαπών στο νοσοκομείο της Τρίπολης!
Αν η διοικητής Έλενα Σιουρούνη είχε συναντηθεί με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ των οποίων οι διοικήσεις στο νοσοκομείο της Τρίπολης τοποθετημένες από Δ.Ρέππα, Ρ.Σπυρόπουλο κλπ, το είχαν χρεοκοπήσει, φυσικά θα είχε θέσει υποψηφιότητα για περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη.

Ας δούμε πως συνέβη το όλο σκηνικό:
Την περασμένη Τετάρτη εκπρόσωποι του Λαϊκού Συνδέσμου ζήτησαν με επίσκεψή τους στο νοσοκομείο, να μην εργάζονται παράνομα και κλέβουν το ψωμί από τις Ελληνίδες αποκλειστικές νοσοκόμες, οι ξένες.

Την εποµένη της επίσκεψης των εκπροσώπων του κόμματος αιτήθηκαν δυνάντηση με την διοίκηση του νοσοκομείου η οποία πραγματοποιήθηκε καθώς το θέµα των παράνοµων αποκλειστικών νοσοκόµων είναι για μια χρόνια πληγή του ΕΣΥ που βαθαίνει συνεχώς λόγω της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και των πλημμελών ελέγχων της πολιτείας στις παράνομες αλλοδαπές, φερόμενες ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια η διοικητής δήλωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «κοινός στόχος με την Χρυσή Αυγή στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο».

Τα παραπάνω θεωρήθηκαν περίπου "παράνομα" από τον Α.Λυκουρέντζο και απέπέμψε την διοικητή.Το ότι συγκυβερνά με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ, κορυφαία μέλη του οποίου έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί για απάτες, προφανώς του έχει αλλοιώσει το αισθητήριο του τι είναι παράτυπο και εξωθεσμικό.

Και κατ'αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός Υγείας (που εκλέγεται και στην Αρκαδία_, πέρασε ένα καθαρό μήνυμα προς τους παράνομους λαθρομετανάστες: Στην Ελλάδα τιμωρούνται οι νόμιμοι και προστατεύονται οι παράνομοι. Ειδικά αν είναι ξένοι.
Γιατί, ποιος θα τολμήσει να πειράξει πλέον τους παράνομα διαβιούντες και παράνομα εργαζόμενους αλλοδαπούς π.χ. στα νοσοκομεία αφού αποκεφαλίστηκε για χάρη τους ολόκληρη διοικητής νοσοκομείου;

 defencenet.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :