Τιμή σε αυτούς που πρέπειΤην Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στις 11:00 το πρωί, στην κοινότητα Μελά του νομού Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμην του μεγάλου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Παύλου Μελά και επίσκεψη στο σπίτι όπου φονεύθηκε ο ήρωας από τους Βούλγαρους κομιτατζήδες.Η Τ.Ο. Καστοριάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος μας να παραστούν στις εκδηλώσεις και με την παρουσία τους να τιμήσουν τον Ήρωα Μακεδονομάχο Παύλο Μελά που έπεσε μαχόμενος για είναι σήμερα η Μακεδονία μας Ελληνική και ελεύθερη. Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην κοινότητα Μελά, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με τα ΚΤΕΛ Καστοριάς. Αναχώρηση την Κυριακή 08:45 το πρωί από το χώρο της λαϊκής αγοράς, περιοχή ΚΤΕΛ.

Αργότερα το απόγευμα, η Τ.Ο. Καστοριάς, όπως κάθε χρόνο, θα επισκεφτεί το μνημείο του Παύλου Μελά στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών, πίσω από τη Μητρόπολη Καστοριάς όπου και εκεί θα γίνει κατάθεση στεφάνου. Προ-συγκέντρωση στο καφέ SALOON στις 15:30. Άπαντες παρόντες !


Τ.Ο. Καστοριάς Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
τηλ. επικοινωνίας: 6972 230176
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :