Κ. Καραμανλής: Αν γίνονταν σήμερα εκλογές η Χρυσή Αυγή θα έβγαζε 20%!


Αυτή τη δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων, αντιδράσεων και τοποθετήσεων στην πολιτική ζωή του τόπου, φέρεται να έκανε σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, σε συνομιλία που είχε με φίλους του ο Κώστας Καραμανλής, προέβλεψε, ότι εάν γίνονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε ποσοστό που θα άγγιζε το 20%! Δικαιολόγησε μάλιστα την άποψή του για την Χρυσή Αυγή ο πρώην Πρωθυπουργός, λέγοντας: «Όσο υπάρχουν απελπισμένοι πολίτες και η κοινωνία υποφέρει, θα βρίσκει αποκούμπι στην Χρυσή Αυγή»!

Σ.Σ. Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μένει στα λόγια αλλά λειτουργεί στην πράξη.
Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι αποκύημα της φαντασίας ή του εφιάλτη τους, αλλά είναι εδώ και ήρθε για να μείνει εργαζόμενη πολύ σκληρά - 38 χρόνια τώρα - δημιουργώντας ένα κυβερνητικό πρόγραμμα, όπου ο Αρχηγός μας με μια αξιόπιστη ομάδα τεχνοκρατών έχουν δημιουργήσει, βασιζόμενοι στην αρχή που λέει: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ !!!!

Το πήρανε χαμπάρι και οι πέτρες πλέον, πως η ορμή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν ανακόπτεται, δεν καθυστερεί, αλλά απεναντίας διογκώνεται καθημερινά, θεριεύει κόντρα στον καιρό και τις απειλές του φαύλου συστήματος.

Και τα καλύτερα έρχονται...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :