ΔΙΑΒΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΣΛΑΜ...!!!Σε διάβημα διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη προχώρησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας την επίθεση που δέχθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, στον προαύλιο χώρο της Βουλής, από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση, η βουλευτής του κόμματος Βάσω Κατριβάνου. Μαζί με την βουλευτή, επίθεση είχαν, επίσης, δεχθεί ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Πέτρος Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και η κ. Κατριβάνου, εξέφρασαν στον Πρόεδρο της Βουλής την έντονη ανησυχία του κόμματός τους για τα «τελευταία επεισόδια πολιτικής ακροδεξιάς βίας», όπως είπαν, μέσα και έξω από τη Βουλή, σε πολίτες και εκπροσώπους φορέων.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης τους ανακοίνωσε ότι με αφορμή το διάβημα τους θα συγκαλέσει άμεσα την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.


stoxos.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :