Σιωνιστικά και αμερικανικά κοράκια πάνω από τον ελληνικό ορυκτό πλούτοΤου Ηλία Κασιδιάρη

Στο σκοτάδι παρέμειναν εντέχνως οι βασικότερες πτυχές της πρόσφατης επίσκεψης Κλίντον στην Ελλάδα. Κανένα από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ δεν είπε στον ελληνικό λαό πως ο πρόεδρος του πολέμου κατά της Σερβίας, ήρθε στη χώρα μας ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Noble Energy. Ήρθε με απλά λόγια ως απεσταλμένος της εταιρείας που σχεδιάζει να βάλει χοντρό χέρι στα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Προπομπός του Κλίντον, ο βασικότερος παράγοντας του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ, εκτελεστικός διευθυντής του American Jewish Committee, Δαυίδ Χάρις. Ας σημειωθεί ότι Noble Energy και Delek είναι οι δύο κοινοπραξίες που εκπροσωπούν κατ’ ουσία τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και είναι οι αποκλειστικοί παίκτες στην εκμετάλλευση των εβραϊκών κοιτασμάτων στην Ανατολική Μεσόγειο, με κυριότερο το υπερ-κοίτασμα φυσικού αερίου Λεβιάθαν.

Ας έρθουμε όμως στα καθ’ ημάς και ας δούμε τη δυναμική των ελληνικών κοιτασμάτων. Από την εκμετάλλευση της υποθαλάσσιας ενέργειας του Ιονίου πελάγιους υπολογίζεται ότι θα εξοικονομήσουμε 1,5 δις δολάρια το χρόνο για 25 χρόνια και η αξιοποίηση των συγκεκριμένων περιοχών μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Με απλά λόγια μιλάμε για 28 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το Ιόνιο πέλαγος, του οποίου τα κοιτάσματα θεωρείται πως υπολείπονται κατά πολύ από αυτά της νότιας Κρήτης. Την ίδια ώρα έχουν στην κυριολεξία τρομοκρατήσει έναν ολόκληρο λαό με τα δανεικά του ΔΝΤ, θα καταρρεύσει το σύμπαν. Η εξήγηση αυτού του «δυσνόητου» φαινομένου είναι απλή: Οι άνθρωποι που αυτοί τη στιγμή διοικούν τη χώρα, δηλαδή η εγχώρια τρόικα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του ελληνικού λαού, αλλά μόνο για τα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Βασικό μέλημα του κλιμακίου των αμερικανοσιωνιστών, με επικεφαλής τον Κλίντον, ήταν ο πλήρης αποκλεισμός των Ρώσων από τον μείζονα ελληνικό χώρο. Με αφορμή την κρίση στη Συρία, οι επικυρίαρχοι της χώρας μας απαίτησαν να μην παραχωρηθεί η οποιαδήποτε διευκόλυνση σε ρωσικά πολεμικά. Σε ένα άλλο επίπεδο έχει επιβληθεί ενεργειακός αποκλεισμός του ρωσικού παράγοντα: οι ρώσοι έχουν δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για την ελληνική ενέργεια, ενώ ερευνητικός δορυφόρος τους στράφηκε προς την περιοχή της νότιας Κρήτης, για να μελετήσει τον υποθαλάσσιο χώρο που θεωρείται βέβαιο πως κρύβει μεγάλα ενεργειακά κοιτάσματα...

Όλο το άρθρο του Τομεάρχη Καταγγελίας Μνημονίου, Λογιστικού Ελέγχου Δημοσίου Χρέους, Εθνικής Παραγωγής και Αυτάρκειας στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί την Τετάρτη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :