Ο Συναγωνιστής Γ.Γερμενής το είπε καθαρά πριν λίγες ημέρες που είχε επισκεφθεί την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων: " Κάνουν ότι μπορούν εκεί μέσα να γιγαντώσουμε τα ποσοστά μας" Ιδού η απόδειξη...


Περιπτώσεις Β.Παπαχρήστου και Μ.Ρεπούση: Ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Η ΔΗΜΑΡ!
Σε μείζον πρόβλημα για την κυβέρνηση και κυρίως για το κυβερνητικό κόμμα της ΝΔ εξελίσσεται η ΔΗΜΑΡ, ειδικά προς την δεξιά πλευρά της ΝΔ, καθώς η υπόθεση Βούλας Παπαχρήστου, αλλά και οι εξτρεμιστικές απόψεις της Μαρίας Ρεπούση περί παύσης του εκκλησιασμού των παιδιών στα σχολεία έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την βασική κυβερνητική συνιστώσα η οποία ελλείψει κάθε είδους πρότασης, πάει όπου φυσάει ο άνεμος...
Οι συντηρητικοί ψηφοφόροι που έστω "με κρύα καρδιά" ψήφισαν τη ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου βλέπουν το κυβερνητικό κόμμα να μην αντιδρά στην 100% άδικη αποβολή από την Ολυμπιακή Ομάδα της πρωταθλήτριας του τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου κατόπιν της μισαλλόδοξης απαίτησης της ΔΗΜΑΡ. 

Η αντίστοιχη Γερμανίδα αθλήτρια που αποκάλεσε "ξυπόλητους" τους Έλληνες αθλητές καλύφθηκε πλήρως από την γερμανική Ομοσπονδία υποστηρίζοντας ότι κάποιοι "χάκεψαν" τον λογαριασμό της στο twitter!

Λίγες ημέρες πριν η Μαρία Ρεπούση που περιέγραφε ως "συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης" την σφαγή και τον ξεριζωμό των Ελλήνων, ζήτησε να παύσει ο εκκλησιασμός των Ελληνόπουλων!

Χθες ο ιδιος ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος από την Φλώρινα όπου βρίσκεται προχώρησε σε επίθεση κατά της Ρεπούση με την φράση «Κυρά μου τα παιδιά είναι δικά μου, τα παιδιά είναι δικά μας. Ποια είσαι εσύ που θα βγάλεις εγκύκλιο, χωρίς να ρωτήσεις αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν σ' αυτό τον τόπο γι αυτό το χώρο. Ποιό είναι το δικαίωμα σου, που εσύ θα αποφασίζεις ότι δεν θα εκκλησιάζονται τα παιδιά. Τους ρώτησες τους γονείς;».

Κανείς δεν έχει αντιδράσει επίσημα από τα μέλη της κυβέρνησης που ανήκουν στη ΝΔ, ουτε για αυτό.

Η πρόσφατη δημοσκόπηση που δείχνει ότι το 77% των πολιτών είναι δυσαρεστημένο με την κυβέρνηση έχει θορυβήσει τα στελέχη της. Γιατί έρχεται σε μία στιγμή που δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο ακόμα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :